Thema's

In 2016 hebben we de volgende thema's en activiteiten;

  1. Circus (tot en met 8 jaar)
  2. Je eigen sieraden maken (vanaf 8 jaar)
  3. Rijden met radiografische auto's & sportactiviteit (vanaf 7 jaar)
  4. Glitter & Glamour / Just Dance (alle leeftijden)
  5. Dance (alle leeftijden)
  6. Taarten maken (alle leeftijden)
  7. Zingen of play back (alle leeftijden)
  8. Knutselen bijvoorbeeld vogelhuisje (alle leeftijden)

Circus (tot en met 8 jaar)

Is het jouw droom om clown te worden? Of te leren fietsen op een eenwieler? Onder leiding van professionals studeer je samen met de andere sterretjes een echte circusvoorstelling in. Natuurlijk is er leuke kleding en wordt je geschminkt als clown, jongleur of acrobaat! Aan het einde van de middag komen alle papa's, mama's, broertjes, zusjes, opa's en oma's naar de spectaculaire liveshow kijken. Lijkt het je niet leuk om hen te laten lachen?

Je eigen sieraden maken (vanaf 8 jaar)

Altijd al je eigen sieraden willen ontwerpen en deze dan ook nog zelf willen maken samen met een echte edelsmid ?
Samen met Edelsmid Jet van de Hoeven uit Ede ontwerp en maak je je eigen sieradenlijn. Jet neemt mooie materialen mee die je kunt gebruiken met de mooiste kleuren en glitters ! Zij zal je ook helpen met leuke ideeën en voorbeelden! Natuurlijk show je je eigen sieradenlijn tijdens de afsluitende show.

Rijden met radiografische auto's & sportactiviteit.

Toon je behendigheid met een radiografische auto door de uitgezette route als snelste af te leggen. Omdat deze workshop wel wat concentratie vereist, gaan we daarna nog even stoom afblazen in de gymzaal, waar je allerlei sportactiviteiten kunt doen zoals voetballen, wandklimmen, darten, tafeltennis en basketbal. Deze workshop is voor kinderen vanaf 8 jaar.
Laat jij je auto rijden alsof Max Verstappen achter het stuur zit?

Glitter & Glamour / Just Dance (alle leeftijden)

Wil jij filmster worden? Dan is dit je kans! Je loopt over de rode loper en dan begint het! Prachtige kleren die je laten schitteren, een mooi kapsel (verzorgd door kappers van 'People behind the Mirorr'), een echte make-up workshop om je te laten stralen en een echte fotoshoot (door Fotostudio Arjan van Bruggen)! De allermooiste foto krijg je natuurlijk mee naar huis in een echte Glamour en Glitter-lijst.

Aan het einde van de dag mogen alle papa's, mama's, broertjes, zusjes, opa's en oma's komen om de liveshow te bekijken. Jij schittert daarin als een echte ster terwijl het publiek uit z'n dak gaat!

Omdat niet iedereen tegelijk tot prins of prinses omgetoverd kan worden, kun je je tussendoor lekker uitleven met Just Dance op een groot scherm.

Dance (alle leeftijden)

Heb jij de E-factor?
Heb je altijd al willen dansen als Michael Jackson? Nu is je kans! Je krijgt een dansworkshop waarin je een vet cool dansje instudeert die je aan het einde van de middag in de liveshow mag laten zien aan het publiek. Natuurlijk krijg je passende kleding en make-up en je krijgt na afloop een dvd mee met jouw dansprestaties erop. Dit wordt fun!
De dansworkshop wordt verzorgd door Dance studio imove uit Ede.
Aan het einde van de dag komen alle papa's, mama's, broertjes, zusjes, opa's en oma's om de liveshow te bekijken waarin jij schittert als dans-ster.

Taarten maken (alle leeftijden)

Altijd al Meesterbakker willen worden, of ben je gek op taartjes eten? Dit is je kans om samen met een prof de lekkerste en mooiste taarten te versieren. Aan het einde van de dag krijg je de kans om je mooiste creaties te tonen aan het publiek. Dat is ook het moment waarop de taarten geproefd kunnen worden!

Zingen of playback (alle leeftijden)

Altijd al op willen treden als een echte popster? Dat kan nu op het Sterretje van de dag muziekspektakel! Oefen je liedje en optreden samen met een zang en danscoach en treed aan het eind van de middag op als een echte popster! Of je nu echt zingt, of je play backt, de fans zullen je toejuichen!!

Knutselen (alle leeftijden)

Ben je handig met hamer en zaag?! Of vind je het gewoon leuk om dingen in elkaar te knutselen? Dat kan nu tijdens het Sterretje van de dag. Aan het einde van de middag ga je naar huis met een mooi bouwwerk dat je zelf in elkaar gezet hebt!

Thema´s en activiteiten

Dit jaar hebben we meer thema's dan ooit! Circus, Je eigen sieraden maken, Lego bouwspektakel, Graffiti, Dance, Sterrenkoks, Glitter & Glamour Alle thema's

Sponsor worden?

Sterretje van de dag is volledig tot stand gekomen door sponsoring. Ook bijdragen? Dat waarderen we zeer!

Word sponsor!

Webdesign & development: Zietze.nl